Voksne

Klippekort til kunsten – 2018/19
Klippekortfolder – 2017/18  

Tilmelding her (fra 6. august 2018)

Det nye program er klar 6. august 2018, men kig i det, der ligger her og lad dig inspirere.


At købe klippekort til Billedskolen har gennem de seneste år været en mulighed som stadig flere benytter sig af. Et dejlig stort og lyst værksted, maleværktøj og maling, staffelier, kul og meget mere er – sammen med 6 kunstnere – er vores grundelementer til at støtte alle i deres kreative udfoldelser. Hvis der i løbet af sæsonen bliver økonomisk grundlag for at udvide ordningen bliver nye kunstnere inviteret til at afholde workshops. Disse eventuelle bonusworkshops udmeldes på vores hjemmeside.

Tanken bag klippekortet er, at give voksne, som har lyst til, men ikke nødvendigvis erfaringer med, billedmageriet, mulighed for at møde forskellige kunstneriske udtryk. Selvom den enkelte har erfaringer med en kunstnerisk retning giver billedskolens ordning mulighed for at møde andre kunstneriske genrer – og de kunstnere du kan møde i sæson 2018-19 er: Maria Hornshøj – blandet media herunder installation. Peter Hesk Møller – skulptur og raku. Uffe Boesen – akvarel. Susan Lüth Hedegaard –  akrylmaleri. Finn Westergaard – portrætter i olie. Niels Christensen – grafik. Måske kan mødet med en anden disciplin give ny inspiration og lyst til nye eksperimenter.

Vi har i år ikke planlagt yderligere eksklusive workshops, men møder vi ønsket om at præsentere nye genrer, vurderer vi hvordan det kan organiseres. Snak med hinanden, med kunstnerne og udmeld gerne jeres ønske.

Klippekort og sæsonkort kan købes via hjemmesiden fra 6. august 2018. 10-turs-klippekort koster kr. 1200,- mens sæsonkort til alle workshops koster kr. 1850,-