Herlev Billedskole er for alle børn og unge, som bor i Herlev.

Har du lyst til at arbejde med tegning, maleri og skulptur og blive bedre til det, er Billedskolen måske noget for dig. For at blive en god billedmager er det vigtigt, at du lærer det grundlæggende om farvers og materialers egenskaber – hvordan virker farverne alene og sammen med andre farver, og hvordan kan man vælge det helt rigtige materiale for at opnå en bestemt virkning.

På alle holdene snakker vi om hvordan kunsten vi møder i hverdagen er med til at skabe stemninger, og hvordan den kan påvirke os. Det er sjældent vi får svar, men ofte bliver vi stillet overfor et spørgsmål og skal selv finde svar.

Herlev Billedskole har et kreativt og inspirerende miljø, hvor børn og unge kan udvikle deres billedsprog, styrke og stimulere kreativiteten og lysten til at skabe!

Det kræver ingen særlige forudsætninger at gå på Billedskolen. Undervisningen foregår på små hold, så der er god tid til at vejlede og støtte den enkelte elev.

De kunstnere, som underviser i Billedskolen næste år, har kort fortalt om det, som sker på deres hold i løbet af sæsonen. Så skal du bare finde det hold, du synes passer bedst til det, du vil med dit billedmageri.

Vi har i år forkortet undervisningstiden lidt ned, således at alle hold starter kl. 15.15 og slutter kl. 17.45 og samtidig har vi sænket undervisningsgebyret. Det betyder, at alle også fremover har mulighed for at udvikle sig på billedskolen, uden at det går ud over deres skolegang.

Tænker du på at blive elev på Billedskolen efter sommerferien, skal du læse vores program sammen med dine forældre besøge vores udstilling, som i år er på Gammelgaard fra d. 6. maj til d. 26. maj.

Gå ind på www.herlevbilledskole.dk og tilmelde dig ved at følge anvisningerne, så hurtigt som muligt og senest d. 26. maj.

Vi har i de senere år haft flere tilmeldinger end pladser, og vi optager og sætter derfor elever på venteliste i den rækkefølge, som vi modtager tilmeldingerne. Inden sommerferien vil alle få besked om de er optaget i Billedskolen og om holddannelserne.

Vi glæder os til at se dig på Billedskolen.

Niels Christensen
Billedskoleleder